Recensies

Ben jij ook zo tevreden over De Hondenopasser? Help ons een handje en laat een recensie achter voor al onze toekomstige klanten door hier te klikken. Alvast bedankt!

Lyam & Pleun met baasje Marianne

“Op de hondenopvang heeft ze al veel geleerd in de omgang met andere honden”

Lyam en Pleun komen al twee jaar, enkele dagen in de week naar de opvang. Voor onze Welsh Corgi Cardigan Lyam is het een geweldige speeldag. Na een dagje opvang is hij ‘s avonds moe en voldaan. Onze dwergteckel Pleun had gedragsproblemen toen we haar op 2-jarige leeftijd kregen.

Kyra met baasje Monique

“Echt een aanrader, rustige en vriendelijke man die weet waar hij voor staat”

Kyra is dol op Emiel en blijft aan de lijn trekken totdat hij of het huis uit zicht is.Ook hebben we een training gehad, deze is zeker aan te raden. Emiel legt het rustig en vriendelijk uit en neemt de tijd voor jou en je hond.

Tara met baasje Youri

“Ze is helemaal opgenomen in de roedel”
Tara gaat iedere dag met plezier naar Emiel en Guda. Ze is helemaal opgenomen in de roedel en dat komt haar gedrag ten goede. De Hondenoppasser is niet alleen een oppas die de hond uitlaat, maar geeft uw hond tevens de speciale aandacht die uw hond verdiend!

Russel met baasje Peter

“De persoonlijke zorg was doorslaggevend voor ons”
Wij hebben onze hond Russell met een heel goed gevoel ondergebracht bij Emiel en Guda. En aangezien onze jonge herder blind (geboren) is, zou ik hem niet iedereen toevertrouwen. Maar de persoonlijke zorg was doorslaggevend voor ons. En met succes.

Luna & Tinka met baasje Diana

“Geweldig!”
Wat een geweldige service! Luna is in huis opgevangen, gewassen en geplukt… Ze ziet er weer geweldig uit!!

 .

 .

Super bedankt en zeker tot de volgende keer ?

Luna met baasje Anke

“De honden leren daar ook een hoop!”
Luna gaat 2 keer per week naar Emiel. Ze heeft het enorm naar haar zin en kan ‘s ochtends niet wachten om de auto in te springen om weer te mogen gaan spelen. De Hondenoppasser is niet alleen opvang en lekker de hele dag spelen, maar ook leren de honden daar een hoop, dus een goede aanrader!

Reacties zijn gesloten.