Mogelijkheden

Wanneer het voorkomt dat je één of meerdere dagen per week niet voor je hond kunt zorgen, bijvoorbeeld in verband met een baan of een onverwachte situatie, dan is de dagopvang wellicht iets voor jou! Zo kun je zorgeloos je taken doen terwijl je hond zich prima vermaakt met zijn honden-vriendjes in een vertrouwde omgeving.

Bij De Hondenoppasser werken we met tijdsblokken waarin je je hond kan brengen of halen. Hierbij is het mogelijk om je hond te brengen/halen om 08.00 in de ochtend, of aan het einde van een werkdag om 18.00. Heb je al afspraken staan of is er een andere reden waardoor je niet om deze tijd langs kan komen, dan is het natuurlijk altijd mogelijk om in overleg een ander tijdstip af te spreken. Wanneer je vaker komt zal je zien dat je huisdier snel went aan deze gezellige logeeruitjes. Op die manier zal je hond zich sneller thuis gaan voelen en staat het beest ‘s ochtends weer vrolijk kwispelend klaar om lekker uit logeren te gaan.

Verplichte vaccinaties
In Nederland is het niet wettelijk verplicht om je huisdier te vaccineren. Toch kun je ervoor kiezen dit wel te doen, bijvoorbeeld wanneer je besluit je hond mee te nemen op vakantie. In het buitenland heb je namelijk te maken met een andere wet- en regelgeving. Zo is een inenting tegen rabiës (hondsdolheid) verplicht wanneer je de grens overgaat.

Bij De Hondenoppasser stellen bij vaccinaties echter wel verplicht. Dit is niet alleen nodig om onze andere gasten te beschermen, maar ook voor de gezondheid van je eigen hond. Deze vereiste inentingen zijn de cocktailenting en een enting tegen kennelhoest. Mocht je hier meer willen weten, neem dan contact op met je dierenarts, hij of zij vertelt je hier graag meer over.

Vaccinatieboekje
Wanneer je je hond komt brengen moet je niet vergeten het paspoort of vaccinatieboekje van het dier mee te nemen. In dit boekje kunnen wij namelijk controleren of het dier goed is gevaccineerd. Mocht het voorkomen dat deze inentingen niet volledig of verlopen zijn, zijn wij genoodzaakt om je huisdier te weigeren of indien mogelijk tegen een meerprijs in quarantaine te plaatsen.

Legitimatie
Je wordt bij het brengen van de hond verzocht om je eigen legitimatie te laten zien. Zo weten wij zelf ook met wie we te maken hebben, maar nog veel liever leren we niet alleen de honden, maar ook hun baasjes persoonlijk kennen!

Tarieven

 • € 15,00 per dag van 08.00 uur tot 18.00 uur.
 • € 10,00 per nacht van 18.00 uur tot 08.00 uur.
 • € 28,00 (vakantie tarief) per 24u vanaf 08:00 uur
 • € 3,50 voor later ophalen tot 22:00 in de avond of tot in de ochtend tot 8.00 (in overleg).

Je wordt bij het brengen van de hond verzocht om je eigen legitimatie te laten zien. Zo weten wij zelf ook met wie we te maken hebben, maar nog veel liever leren we niet alleen de honden, maar ook hun baasjes persoonlijk kennen

In het hoogseizoen (juli en augustus) en de schoolvakanties hanteert De Hondenoppasser een vakantietarief. Dit vakantietarief wordt berekend op basis van 24 uur opvang en kost € 27,00. Deze dagen starten standaard om 08.00 in de ochtend en eindigen de daaropvolgende dag om 08.00. Voor de dag- en nachtopvang blijft het bovenstaande tarief van toepassing.

  • Carnavalsvakantie 10 feb 2024 t/m 28 feb 2024
  • Meivakantie 27 apr 2024 t/m 5 mei 2024
  • Zomervakantie 06 jul 2024 t/m 18 aug 2024
  • Herfstvakantie 19 okt 2024 t/m 27 okt 2024
  • Kerstvakantie 21 dec 2024 t/m 05 jan 2025

Mocht je verder nog vragen hebben over onze tarieven of heb je vragen over de huisregels van De Hondenoppasser, dan kun je altijd even contact opnemen per email.

Reacties zijn gesloten.