Over

Ik zal me eerst even voorstellen, mijn naam is Emiel Vaandrager. Dieren hebben mij altijd een positieve bijdrage gegeven in mijn leven. Zo hebben wij thuis van alles gehad, hamsters, wandelende takken, gerbils, kippen en natuurlijk honden.

Wonend aan de rand van Wijchen wandel ik dagelijks met mijn eigen hond Kumi, maar ook regelmatig met honden van vrienden in dit prachtige buitengebied. Zelf heb ik vele jaren met mijn eigen honden getraind, waaronder gehoorzaamheid en jachttraining. Ik vind het geweldig om omringt te zijn door allerlei hondenrassen, en samen genieten van de omgeving geeft mij een heerlijk gevoel van vrijheid.

En laten we eerlijk zijn, wat is er nou mooier dan van je hobby je werk maken? Daarom bied ik mijn diensten aan als De Hondenoppasser. Ik ben ervan overtuigd dat honden zich het meest thuis voelen in een huiselijke sfeer. Een nieuwe omgeving is altijd spannend maar doordat wij een warme huiskamer aanbieden in plaats van een bench of hok laten wij het dagelijks leven van de hond gewoon doorgaan zoals thuis.

Je hond kan, net als bij jou thuis, vrij rondwandelen in de tuin, de garage en de woonkamer. Op verschillende plaatsen liggen er grote hondenkussens zodat er alle ruimte is om uit te rusten na een vrolijke speelpartij met mijn eigen hond of één van de andere gasten. Ook is er op nog geen twee minuten afstand wandelen een hondenspeelweide waar jouw harige kameraad zich lekker uit kan leven en de nodige beweging krijgt. En mocht dit nou niet voldoende zijn, dan zijn er altijd nog genoeg hondenspeeltjes en lekkere kluiven waarmee je hond zich even rustig terug kan trekken.

Reacties zijn gesloten.